T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Manisa İl Sağlık Müdürlüğü Turgutlu Devlet Hastanesi

Manisa İl Sağlık Müdürlüğü Turgutlu Devlet Hastanesi

2019 yılı Yaz Stajı Hakkında

Güncelleme Tarihi: 13/02/2019

Hastanemize kabul edilecek Ortaöğretim ve Yükseköğretim öğrencilerinin 2019 Yılı Yaz Stajı başvuruları 14 Şubat 2019 tarihinden itibaren başlayacaktır.

Yaz Stajı yapacak öğrencilerin Manisa ilinde bulunan Ortaöğretim Kurumları veya Üniversitede öğrenim görüyor olması veya Manisa ili içerisinde kendisinin ya da ailesinin ikamet ediyor olması gerekmektedir. Aşağıdaki linkte yayınlanan Staj Sözleşmesinin öğrencinin Üniversitesi/ Okulu tarafından imzalı ve kaşeli olarak doldurularak başvuru evrakları ile birlikte eksiksiz teslim edilmesi zorunlu olup eksik evraklı başvurular kabul edilmeyecektir.

Hastanemize yapılan başvurular, staj komisyonunca değerlendirilecek ve sonuçlandırılacaktır.

Başvurular:

• Staj yapılacak branşlar ve sayılar Ek 1'de belirtilmiştir.
  • Başvuruların Hastanemiz Eğitim Birimine yapılması gerekmektedir.

Not: Staj Komisyonu; staj yapılmak istenen birimin ilgili alan/ daldaki çalışan personel sayısı, bütçesi, stajyer ihtiyacı v.b konularda değerlendirme yaparak karar alacaktır.

Ek 1 : HASTANEMİZDE STAJYER ALINACAK BRANŞLAR VE SAYILARI

BAŞVURU EVRAKLARI (LİSELER İÇİN)

BAŞVURU EVRAKLARI (YÜKSEKOKUL ÜNİVERSİTE İÇİN)

YAZ STAJLARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR